Tuesday, October 18, 2011

GERCEK NAPOLİ PİZZASININ YENİ ADRESİ:ROSSOPOMODORO




Napoli'den çıkıp dünyaya yayılan,geleneksel pişirme yöntemleriyle Napoli bölgesine özgü ürünlerle hazırlanan muhteşem lezzetler sunan Rossopomodoro'nun artık İstanbul'da da bir şubesi var.İlk restoranı için Anadolu yakasında Göztepe'yi tercih eden restoran,modern,özgün ve rahat dekorasynu ile dikkat çekiyor.

Rossopomodoro;Napoli'nin Campania bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle benzersiz eşsiz bir yaklaşıma sahip.Otantik Napolitan deneyimini ürünlerinin yüksek kalitesi,sıcak karşılama atmosferi ve mükemmel servisi ile birleştirerek sunuyor.

Burada Napolitan pizza,sadece,Caputo'nun kırmızı kalite unu  ve doğal olarak mayalanan hamuru ile yapılıyor.Pizzayı eşsiz kılan;otantik içerikler,geleneksel Napoli yemek tarifleri ve geleneksel yöntemlerin birleşimi.

Mönü içeriğinde yer alan en önemli ürünler Güney İtalya'dan geliyormuş.Bütün şefler,geleneksel Napoli pizza mutfak sanatı konusunda yıllarca eğitim almış.Pizzalar,Napoli'de özel olarak imal edilip getirtilen odun fırınlarında yapılıyormuş.

Bu restoranda şarap mönüsü de kavı da çok özel..Şaraplar İtalya'nın Toksana,Veneto ve Piemonte gibi iyi şarap üretilen bölgelerden en seçkin üretiçilerden alınıyormuş.Campania bölgesine ait dünyanın en güzel kırmızı şaraplarından biri olan Taurasi ve bölgenin yerel beyaz üzümü Falanhina şarap severlerin başını dönürecek kalitede.








No comments:

Post a Comment